Mrożone owoce produkowane są zgodnie z technologią IQF (Individual Quick Freezing), czyli podlegają one szybkiemu zamrożeniu. Dzięki temu procesowi produkcji nasze owoce nie tracą wartości odżywczych, smakowych i walorów zdrowotnych.

Mrożona malina
- grys kl. 1
- grys kl. 2
- grys jogurtowy
- extra 95%,
- Whole & Broken (60%, 50%)

Mrożona truskawka
- kl. 1
- kl. 2
- niekalibrowana
- kalibrowana:
15-25mm, 25-35mm, +25mm, >35mm - z szypułką
- jakość dżemowa

Mrożona wiśnia
- kl. 1
- kl. 2
- bez pestki
- z pestką
0dmiany:
- - Łutówka
- - Nadwiślanka

Mrożona czerwona porzeczka
- kl. 1
- kl. 2

Mrożona czarna porzeczka
- kl. 1
- kl. 2

Mrożona aronia
- kl. 1
- kl. 2

Mrożona jagoda
- kl. 1
- kl. 2

Mrożona śliwka
- kl. 1
- kl. 2
- połówki
- z pestką

Mrożony agrest
- kl. 1
- kl. 2