KONCENTRAT JABŁKOWY


Oferujemy:

SOK JABŁKOWY ZAGĘSZCZONY - produkt wytwarzany jest z jabłek, z których wytłoczony sok poddawany jest pasteryzacji, ultrafiltracji oraz zagęszczany w celu usunięcia określonej ilości wody i aromatu

SOK JABŁKOWY ZAGĘSZCZONY FILTROWANY -produkt wytwarzany jest z jabłek, z których wytłoczony sok poddawany jest pasteryzacji, ultrafiltracji, zagęszczany w celu usunięcia określonej ilości wody i aromatu oraz filtrowany na płytach celulozowych

SOK JABŁKOWY ZAGĘSZCZONY PAKOWANY ASEPTYCZNIE -produkt wytwarzany jest z jabłek, z których wytłoczony sok poddawany jest pasteryzacji, ultrafiltracji, zagęszczany w celu usunięcia określonej ilości wody i aromatu



Cechy organoleptyczne:

Smak − charakterystyczny dla soku jabłkowego: słodko-kwaśny,

bez obcych posmaków.

Zapach − charakterystyczny dla soku jabłkowego, osłabiony w wyniku oddzielenia aromatu, bez obcych zapachów

Barwa − złocisto-bursztynowa

Klarowność − klarowny lub klarowny z nieznaczną opalizacją

Skład, Pochodzenie

Jabłka,

Polska